All for Joomla All for Webmasters

Napokban jelent meg az újságosoknál kapható kiadványsorozat első száma, gyorsan lecsaptam egy példányra, hogy egy objektív összefoglalóban megosszam a véleményem veletek.

Új cikksorozatot szeretnék indítani, melyben a honi vasútmodellezés ismert és ismeretlen arcai mutatkoznak be nektek.

Ismét gyönyörű épülettel gyarapodik a modellvilág, de ez nem is meglepő, hiszen ezt a minőséget már megszoktuk.

Nem szeretek más tollával ékeskedni, de most mégis megteszem, mert annyian kérdezték tőlem.

Korábbi írásomban egy ötletet próbáltam adni, hogy mi mindenre is jó a plexi, íme itt egy újabb példa.

A poli(metil-metakrilát) (plexi) egy üvegszerű, átlátszó műanyag (polimer), amely a metakrilsav metil-észterének polimerje.

Azt hiszem a Zeuke/BTTB startos villanyállatát nem kell bemutatni senkinek, hisz szerintem kevés olyan modellező lehet ma Magyarországon akinek ne lapulna egy a fiókjában, mondjuk áramszedők és ütközők nélkül. Igazából ebből makulátlan állapotút találni talán a legnehezebb, mivel a gondos gyerekkezek kínozták őket gazdagon.

Legutóbbi beszerzéskor Pécsről kerül a fűtőházba a két Zeuke 545/7/1-es személykocsi, de mivel elég öreg darabok voltak így volt rajtuk mit felújítani.

A papírmodellezés iránt érdeklődök újra örülhetnek, a Scalescenes.com új ikerházsablont ad ki.

Előző részben ott hagytam abba, hogy a karton elvágása némi gondot okozott, de BaTTka a segítségemre siettet és úgy néz ki, hogy a meglátása helyes volt.

Korábban már írtam a Scalescenes papírmakettjéről, mégpedig azért, mert megtetszett részletgazdagsága, és kezdő makettépítőként egyszerűnek tűnik az elkészítése.

Ha szeretnél valami igazán egyedi darabot a terepasztalodra, akkor itt a nagy lehetőség, a scalescenes.com jóvoltából.