All for Joomla All for Webmasters

A kezdetek...

Értékelés:
(0 szavazat)

Gyermekkorom meghatározó emlékei közé tartozik a modellvasúttal történő találkozás, most egy kicsit kutatva a régi cuccaim között kincseket találtam.

Mikor ezt a weblapot elkezdtem készíteni, az első bejegyzés volt mely az oldal nevét magyarázta valamint a modellvasúthoz fűződő viszonyomat taglalta.

Akkor megpróbáltam visszaemlékezni, hogy mikor is volt ez, és nem nagyon tévedtem sokat. Gyerekként az élmény volt a fontos és nem az, hogy feljegyezzem, hogy mi mikor történt. Szerencsére eszembe jutott, hogy az első terepasztalról amin játszhattam, van egy pár fotóm valahol, na ezeket most kikutattam.

A hátoldalról megtudtam, hogy maga az asztal 1985 márciusától, novemberéig készült. Visszaemlékezések alapján az is kiderült, hogy ezt az asztalt megrendelésre készítette a néhai Árvai Gyuri bácsi (Szegénykém biztos nem gondolta akkor, hogy egyszer felkerül az internetre, merthogy 85-ben még a Commodore 64 is csak egy éves volt, és szerintem idehaza azt sem tudta senki, hogy eszik-e vagy isszák.) és karácsonyra kapta meg egy szerencsés lurkó. A fényképeket meg én magam kaptam Gyuri Bácsitól, mert nagyon elszontyolodtam, mikor egyszer csak már nem volt a szoba közepén ez a kis mini világ.

Ha esetleg valaki az idősebbek közül felismeri a pályatervet, az asztalt vagy a képről felismeri Gyuri bácsit, és valamivel ki tudja egészíteni ezt a rövid kis szösszenetet, akkor ne tartsa magában, írjon nekem, az elérhetőségek itt az oldalon megtalálhatók.

Szóval itt és ekkor kezdődött minden. 1985.

Képgaléria

Tovább a kategóriában: « A megfejtés... PAEV »