All for Joomla All for Webmasters

Beszólnak masTTertape-nek

Értékelés:
(1 szavazat)

Vaterán találtam ezt a túlárazott gyöngyszemet, de úgy látszik, hogy nem csak nekem tűnt fel a dolog.

MasTTertape igyekezet kutúráltan fogalmazni, de úgy látszik neki sem jöhet össze minden, ugyanis az eladó zokon vette a dolgot, de a kép készültekor masTTertape állt nyerésre 2:1 arányban :-).

Íme a képernyőfotó:

Közelebbről:

Véleményem:

Szerintem az eladó picit magas lóról beszél mindenkivel. Illendő lenne a minimális tiszteletet megadni a másiknak még akkor is ha esetleg nem ismerjük, mert egyrészt lehetséges, hogy a saját stílusa miatt bukik el egy üzlettől, másrészt meg ha egy észrevétel esetén így reagál, mi lesz ha esetleg probléma adódik az aukció vagy az adásvétel lebonyolítása közben.

Hozzátenném még, hogy bár a képek alapján a cucc rendben van, az eladó egy rohadt szót nem írt arról, hogy az általa kínált portéka milyen állapotban van, vannak-e esetleges hibái vagy hiányosságai, hogy a gyári csomagolás és leírás megvan-e. Ha pedig ezek nincsenek feltüntetve akkor bizony érdemes rá úgy licitálni, hogy a szett üzemképtelen.

Mindezektől függetlenül, igazi lehúzós aukció, a kikiáltási ár szerintem a piaci érték két és fél, háromszorosa, a postaköltségről nem is beszélve.

Persze ha ennek ellenére is szeretnéd megnyerni az aukciót, csak rajta, biztos jó okod van rá.

Tovább a kategóriában: Sárga veszedelem »