All for Joomla All for Webmasters

Milyen írások találhatók az oldalon?!

Értékelés:
(0 szavazat)

Minden olyasmi ami valamilyen módon kapcsolódik a vasútmodellezéshez. De ha érdekel akkor bővebben is kifejtem.

Szóval az oldalon elsősorban a saját modelljeimről és tapasztalatimról írok, valamint azokról a dolgokról melyeket jártamban keltemben az interneten megtaláltam. Így elsősorban az én szájízem szerint készülnek az írások, persze ha valaki építő jelleggel kiegészíti, akkor annak is örülök. (A negatív kritika is lehet építő jellegű, ha olyan a hangsúly.) Ha pontatlanságra hívjátok fel a figyelmem, akkor igyekszem gyorsan javítani.

Igyekszem nem osztani az észt, hiszen inkább vagyok lelkes amatőr, mint korunk modellvasút lexikonjának írója. Így ha valamiben tévednék, tudd be annak, hogy igyekeztem a lehető legnagyobb körültekintéssel eljárni, és amit leírtam az a rendelkezésemre álló információk alapján tettem.

Ami a cikkek szerzőit illeti:

  1. Lehetek én. :-D
  2. Lehet bárki más, például Te magad is.

 Ha szeretnél modellvasúttal kapcsolatos cikket megjelentetni, akkor nincs más dolgod, mint első lépésben elküldeni nekem emailban. Fontos, hogy a beküldött anyag a saját irományod legyen, ha képeket is kívánsz hozzá publikálni, akkor azokat a lehető legjobb minőségben és felbontásban juttasd el hozzám.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.